Rietveld Timmerwerken

Bij elk project of werkzaamheden heeft u altijd direct contact met mij. Daardoor zijn de lijnen kort, verantwoordelijkheden duidelijk en de communicatie eenvoudig. Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte voor uw opdracht, groot of klein. Heeft u vragen, neem dan gerust contact op.

Ook voor uw interier kunt u terrecht bij ons van badkamer meubel tot tv meubel of kasten onder uw dakbeschot op zolder. Steigerhout is een product wat tegenwoordig een trend is. Wij maken esclusief meubels en diverse kasten van steigerhout. Dit gebeurd altijd met mooie details erin verwerkt. Dit ziet u in de fotogalerij van Interieur. Het is iets moois om samen met u een ontwerp te denken en daarna het resultaat bij u te plaatsen. Vraag naar de mogelijkheden voor uw klus, zoals er op ieder potje een deksel past, past er in ieder hoekje wel een kast.

Er is altijd een kerwei dat onder timmerwerken valt. Dat kan bij ieder woning een ander idee gaane weg bij komen. Door onze ervaring en kundigheid kunnen we bijna elke klus voor u uitvoeren. Ook kunnen wij u helpen bij de voorbereidingen van een klus d.m.v. een architect bouwbedrijf kundige tekenaar. Tot het gehele proces wat vooraf geregeld moet worden. Want een goede voorbereiding is het halve werk. Onze mogelijkheden met betrekkijng tot timmerwerken:
- Nieuwbouw
- Aanbouw
- verbouw
- Badkamer en wc verbouwingen
- Renovatie werk
- Kunstof kozijnen
- Dakkapellen/dakramen

Niet kunnen maken is geen voor ons geen optie. Voor vragne over een klus of hulp bij het vinden van een oplossing neem gerust contact met ons op. Kijk ook gerust in de gallerij voor een aantal voorbeelden.

Heeft u een bedrijfsbus en wilt u uw gereedschappen en/of materiaal een goede plek geven in uw bus? Dan kunt u bij ons terecht om uw droom inrichting te realiseren. In onze werkplaats beschikken wij over machines waarmee wij dit voort u kunnen realiseren. Samen met u kijken we naar de mooiste en beste oplossingen voor uw bedrijfsbus. In deze galerij: Bus betimmering ziet u de bussen die wij hebben ingericht. Prijs technisch aantrekkelijk maar vooral betjes en geordend van huis. Want uw bus is immers een bedrijfskaartje voor alle opties en mogelijkheden. kunt u gerust contact op nemen.